Recomandările lunii aprilie


Anunțuri

55 de gânduri despre &8222;Recomandările lunii aprilie&8221;

 1. m3shuggah zice:

  Pe 20 aprilie apare noul album Kayo Dot „Coyote” sub egida Hydra Head. Pagina de myspace a trupei prezinta in premiera una dintre noile compozitii. Cei pasionati de rock-ul avantgardist amestecat cu mult jazz probabil ca vor savura piesa.
  http://www.myspace.com/kayodot

  • The National is o trupă excelentă (Cherry Tree e una din alltime faves și la mine). Abia aștept și eu high Violet. Și dacă Blodbuzz Ohio și Terrible Love (pe care o cântat-o pe la ceva emisiune) îs indicatoare a cât de mișto o să fie albumul, o să am o maaare obsesie 🙂 Mă aștept să fie albumul anului pt mine. Rămâne de văzut.

 2. dana zice:

  Pe Manu Katche l-a ascultat toata lumea pina acum (:D), dar nu despre el vreau sa scriu aici: de pe discul nou (Third Round, ECM 2010) mi-au placut Tore Brunborg si Jason Rebello, acesta din urma a stat onorabil pe scaunul de la pian, ocupat de Marcin Wasilewski pe celelalte doua discuri ECM ale lui Katche.
  Cit despre Tore Brunborg, s-a scris despre el ca suna a Garbarek, dar parca-parca are mai mult nerv. 🙂

 3. Cel de al doilea album semnat Aziza Mustafa Zadeh Always (1983)
  Drums; Dave Veckl,
  Bass; John Pattituci,
  Compositons-piano and vocals ; Aziza Mustafa Zadeh

  Njoy 🙂

  • m3shuggah zice:

   Deftones, o trupă care ştie să îmbine magistral agresivitatea cu melodicitatea. De texte ce să mai spun? Cred că sunt scrise de cineva din altă galaxie!!! Ah, riffurile alea… Meshuggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!

 4. Mă întorc puțin la anii 90 și recomand ceea ce mie mi se pare o trupa foarte underrated, The Afghan Wigs, o combinație foarte reușită de alterntive (în cele mai mari proporții), grunge și soul.
  1965 e un album excelent.

 5. V-as recomanda These New Puritans cu albumul Hidden din 2010.
  „These New Puritans’ sound is difficult to nail down, as they use a wide variety of instruments and sounds, from bassoons to taiko drums. Influenced equally by hip-hop, synth pop, alternative rock and classical music”

 6. dana zice:

  am auzit (si vazut pe site la sibiujazz.ro) cum ca mr. Kenny Garrett ar fi confirmat prezenta pe 14 mai(in formula de quartet)la Sibiu jazz fest, in aceeasi zi cu Lucian Ban & Sam Newsome, cam singura zi din festival cand m-as duce pana la Sibiu

  • am adus şi eu două albume şi sună plăcut, cu o suficientă doză de blues şi rock „clasic” încât să mă determine să nu-i şterg de pe hard, ba chiar să-i mai ascult
   merci:)

 7. Pe ultima 100 de m 🙂

  Les Discrets, cu proaspăt lansatul album Septembre et ses dernières pensées, un shoegaze/post-rock (hmmm, sau mai bine zis post-metal). Suna deosebit de bine, și are o copertă f f frumoasă. (se poate vedea aici)
  sample

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s