Dragi ascultători


Începând de azi se vor posta şi recomandări neînsoţite de cronică, informaţii legate de noi apariţii, concerte, ştiri de foarte larg interes muzical ş.a.m.d., fără număr, fără număr. Just say so, don’t be shy. Iar în căsuţa din dreapta, sus (communication), vă puteţi conversa la liber. Dacă vreţi. Dacă nu, nu.

Anunțuri

30 de gânduri despre &8222;Dragi ascultători&8221;

 1. ora25 zice:

  păi păi daaa, mai bine la comments, să vedem şi noi ăştia mai ruşinoşi… şi o rubrică de FAQ cu întrebări de genul „cum suportaţi aceste zgomote fioroase?” 🙂

 2. The Chuck Mangione Quartet (selftitled) din ’72. Îl găsiţi aici. Au mai apărul tot acolo încă două discuri cu ei, însă doar Friends & Love am apucat să ascult – e foarte bun şi acela.

 3. Richard Bach zice:

  Ideea cu recomandari lunare, sub forma unui post colectiv, mai surâde?

  Herbie Hancock – Sextant 1973. Electronic, jazz, fusion, jam, basso continuo Zeuhl. Dear Lord!

 4. Daca nu e obligatoriu sa fie jazz (ambiental, post-rock) v-as recomanda HILMAR ORN HILMARSSON & SIGUR ROS – 2001 ANGELS OF THE UNIVERSE! Iar la capitolul jazz: VASSILIS TSABROPOULOS, ARILD ANDERSEN, JOHN MARSHALL – 2000 ACHIRANA

 5. le maK zice:

  Aş avea recomandări… dacă s-ar veni cu o idee de cadru ceva mai organizat… asta cu comentariile nu mă satisface.

 6. le maK zice:

  Dacă tot suntem pe wordpress… se mai poate construi o pagină, recomandări fără cronică… cu link sau fără către diverse surse.

 7. stai că nu pot procesa din cauza pozelor 😀

  eu cred că e prea complicat. ideea e sa fim cît se poate de democratici şi să încurajăm lumea să-şi etaleze propriile gusturi muzicale. pe mine cel puţin asta mă interesează. cu siguranţă o să descopăr chestii pe care altfel le-aş fi ignorat.

 8. Pe mine personal nu mă atrage o listă interminabilă de comentarii, n-aş avea răbdare să o parcurg… Uneori o copertă de album cu grafică interesantă mă poate determina să-l ascult, sau dacă pot da play la o melodie de pe youtube… şi mai simplu. Cu cât e mai la îndemână, cu atât mai atractiv. Dacă văd un nume şi atât, greu de crezut că am să stau să caut.

   • Dar gusturile diferă… Dacă tu nu agreezi un anume stil de muzică, asta nu înseamnă că cel care agreează acel stil nu are bun gust. Nu? Îţi dau un exemplu. Eu ascult tot felul de stiluri, unele aparent total incompatibile. La recomandarea cu Nusrat Fateh Ali Khan… s-a comentat cum că ar fi muzică de dat din buric… or să fim serioşi!!!

 9. it’s a trial and error process. vedem cine ce anume recomandă, dacă ne place mai încercăm, dacă nu… nu.

  gusturile diferă mai mult sau mai puţin (uneori foarte mult, alteori chiar deloc). dar cel mai important gustul se educă şi se rafinează permanent.

 10. Eu zic aşa: va exista un post sticky lunar unde, în comentarii, lumea va pune recomandările etc, însoţite de 2-3 cuvinte şi eventual de clip de pe youtube. E bine aşa? OK. Ce mă bucur! 😀

 11. Si daca nu este pe youtube? Ca daca recomand ceva mai obscur ca si vinilul de mai sus ce a aparut in ’72, nu cred ca este pe youtube. Nu ajunge sa pun coperta? Daca pun alt clip decat ceva de pe discul respectiv risc sa fie ceva total diferit, mai ales atunci cand e vorba despre jazz. Miles Davis e cel mai bun exemplu in sensul asta. Sau Garbarek. Garbarek nu canta la fel pe doua discuri diferite.

  Ok, atunci sterge comentariile mele aiuristice de acolo, sa fie *doar* recomandari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s